Japantur 2014 #3

Stormen ramte søndag aften og mandagen blev tilbragt i Seki Onsen. 60 cm. nysne og sol fra en skyfri himmel. Læg dertil et skisportssted uden offpiste-restriktioner og et yderst behageligt selskab i form af Powder8-crewet og et par løsgængere. Endnu en fremragende dag i Japan.
Tirsdag blev også en stor dag. Vi tog bussen til Suginohara, hvor Jakob og Thomas holder til. I deres selskab og med deres kyndige vejvisning, ”skinnede” vi op til Mt.Myokos kraterkant i 2350 meter. Herfra kørte vi den stejle kraterkant, ned i vulkanen, holdt højde op ad vulkanens centercone, som er den egentlige top, og kørte tilbage til Akakura Kanko, hvor vi fik noget tiltrængt at drikke og lidt mad. Jeg stod på skibussen kl. 8.37 og den var 14.30 da vi var tilbage. Det var en kæmpe oplevelse og oppe i krateret var der steder hvor der kom svovllugtende damp op ad jorden… sejt.

Det er også fedt at være her som medlem af Powder8. Det er fantastiske folk som er med og det er helt unikt, at være så mange ligesindede så langt fra Danmark. Der bliver kørt stærkt og mange får flyttet grænserne, uden at det bliver for meget (for det meste).



Seki Onsen, snow report 27th of January 2014 from Thomas Jensen on Vimeo.

Erik giver gaaazzz. (T. Jensen)

Seb tager luft. (Snaps)

Alfabet-Jensen i extreme style. (Snaps)

Alfabet-Jensen behind the scene. (T. Jensen)

Morten giver også Gaazz. (T. Jensen)

Share This: