IMG_2350

Perfekte dage i Østrig: Pow og godt selskab.

Efter ikke rigtigt, at have set solen i flere dage, besluttede vi i forgårs, at tage op på Kitzsteinhorn. Vejrudsigterne var ret usikre. Men selvom der hang tunge skyer over dalen, tog vi afsted. Faktisk inden kl. 8, for at undgå liftkø. Da vi kom op til den første liftstation var der stadig overskyet. Vi overvejede at tage en kaffe (altid godt), men bestemte os for at tage op til den næste liftstation og tjekke. Det var et “godt kald”. Heroppe kunne vi se, at solen var ved at bryde igennem, så istedet for kaffe, vendte vi spidserne mod dalen. Over de sidste to dage havde det sneet uafbrudt og der var ikke en vind, der havde rørt sig. Sneen der dækkede hele området som et tykt tæppe var derfor det nærmeste perfekt, man kan komme. I den frostklare luft over snetæppet glinsede frostkrystallerne i solen. Vi havde en helt fantastisk dag og selv om de andre dage også var fantastiske, kan man ikke sammenligne.

IMG_2350
Jesper i blower pow.

 

Igår kørte vi mod Arlberg. På vejen kørte vi forbi Fieberbrunn, hvor de kører Freeride World Tour i denne uge. Jeg havde aftalt at spise forkost med Reine og hans kommende kone Jackie. Det var super hyggeligt og sjovt, at også Julien Lopez og Charlie Lyons spiste med. Vi fik også diskuteret “Trump situationen”. Fantastisk at vi fra 5 forskellige nationer kan være 100% enige om, at det er en katastrofe, hvis han bliver præsident. Den største modstander af ham, i vores selskab, var Jackie som er amerikaner:). Reine mener vi i Europa, skal give politisk asyl til flygtninge fra USA, hvis det skulle gå så galt.

I øvrigt præsenterede Reine os som den danske freeride-elite:) Det kan sikkert godt fornærme nogen!

Om aftenen ankom vi til Bludenz og idag kørte vi op til Stuben og stillede bilen. Vi havde en aftale med Michael Kokborg i St. Anton. Michael er næsten indfødt og var en helt igennem fantastisk guide. Om formiddagen, kørte vi “Hintere Rendl” og efter frokost var vi en sneakie tur ned ad både Schindler og Kapall. Klokken 15 lagde vi first tracks i en couloir fra Kapall. Ikke ringe på en dag, hvor der var en milliard pudderski på bjerget.

IMG_2515
Kokborg i Hintere Rendl

 

Share This: