Genoplivning af bloggen og mig!!!

Det er et stykke tid siden, at jeg har opdateret bloggen. Jeg har haft travlt med arbejde og Youtubesiderne MTBTV og SKITV, men er kommet frem til, at det er godt at have en mere personlig kanal, at ytre mig gennem. Det bliver så her.

Jeg har så mange ting på tapetet i den kommende tid, at det ikke bliver svært, at finde interessant content. Der er dog en risiko for, at de projekter, som jeg tjener penge på, fylder så meget, at jeg kommer i tidsnød.

Som noget helt nyt kommer der fremover også MTB med på bloggen! Det er ikke nogen hemmelighed, at det fylder mere og mere af min tid, både professionelt og i fritiden. Det er en fed, fed sport, som på mange måde minder om skiløb og kan dyrkes herhjemme året rundt. What’s not to like?

 

Jeg har netop indgået et samarbejde med Specialized, som bliver vildt spændende og det kommer der meget mere om herinde.

 

Nogen vil måske undre sig over titlen!? Genoplivning af mig? Bag den gemmer sig, en ret alvorlig skade i maj, som siden blev fulgt op af en anden i august… Jeg er på vej tilbage og det ser godt ud, men det har været en sej omgang, både mentalt og fysisk.

 

Den 25. maj var jeg taget et smut på Danmarks Tag, for at træne lidt teknik. Det var ret sandet og på en dobbel efter Hesteskoen, havde jeg for lidt fart på. Det resulterede i, at jeg rykkede lidt ekstra i cyklen, for at cleare, og derved kom skævt ned. Jeg landede hårdt ned på skulderen og vidste med det samme at det var skidt. Jeg kunne mærke at delene derinde kunne bevæge sig rundt i alle mulige mærkelige retninger.

Pumpet op af adrenalin, lykkedes det mig, først at trille på cyklen tilbage til bilen og derefer, at trille bilen til skadestuen i Silkeborg.

Der var rykket nogle ledbånd over mellem kravebenet og skulderbladet og værst, et stykke af kravebenet, hvorpå brystmusklen og biceps hæfter, var gået af og hang kun, i et ledbånd, fast i skulderbladet. Desuden havde skulderen været på vej af led.

 

Det krævede en operation. Jeg fik syet ledbånd og sat en 45mm skrue i kravebenet for at fiksere skidtet. Derudover lagde de en stor plade ind med tre skruer, for at holde det hele sammen. Pladen skulle ud igen, når kravebenet var helet ordentligt op.

9 uger efter var jeg til kontrol og fik den positive besked, at alt så godt ud og jeg kunne få pladen ud. Da vi stod og skulle på to ugers ferie i Slettestrand, blev vi enige om, at jeg skulle vente til den 23. august med indgrebet. Samtidig aftalte vi også, at jeg kunne gå i gang med at cykle stille og roligt, i ikke-udfordrende terræn. Det blev til 200 km på to uger i Slettestrand.

9. august var Morten Qvortrup og jeg taget til Svendborg, for at lave en sporanmeldelse af Skovhuggeren til MTBTV. Jeg filmer og Morten kører alt det farlige. På et helt udramatisk transportstykke, skrider mit forhjul og jeg havner med benet under cyklen. Jeg er med det samme klar over at lægbenet er brækket helt over (har prøvet det før og jeg kunne rotere underbenet uden at foden fulgte med). Det betød 5 uger på sofaen, inden jeg kunne starte genoptræningen og trille på cykel igen.

Nu er jeg så småt gået i gang igen og i efterårsferien, tager jeg med BGI Akademiet til Hintertux, for at undervise eleverne på deres skilinje på ski. Efterfølgende tager jeg til Schweiz, med Thomas Jensen, hvor vi skal køre Enduro og E-Bike… Så det er efterhånden til at holde livet ud igen. Mere om begge dele her på bloggen senere.

 

Den øverste plade med tre skruer er ude. Under den ses skruen, som holder kravebenet sammen.
Den øverste plade med tre skruer er ude. Under den ses skruen, som holder kravebenet sammen.

 

Share This: