Guidede ture på Turbo Levo E-mtb

Der er ikke meget der slår de fede flownedkørsler i skovene omkring Silkeborg. Tænk at krydre dem med flow på opkørslerne!!!

Hvad med 3 timer på de bedste flowspor i Silkeborgs skove, f,eks Danmarks længste og Madam Blå. Vi skyder genvej og vælger de absolut sjoveste sektioner, men bruger også lidt tid på de flotteste udsigter og et par gode historier.

På turene oplever man alt det som gør MTB til den fedeste sport og man når noget længere på de tre timer, når der køres med E-MTB.

Priser fra 450,- inklusiv leje af Specialized Turbo Levo og hjelm.

Se videoer om E-MTB her: https://www.youtube.com/playlist?list=PLtcVwSKYo_zRRQBeLX0pK3016631lO_Sz

Ring på 50901083 eller mail til morten.agersnap@gmail.com, for at bestille en tur eller et kursus eller for yderligere oplysninger.

Temaer til inspiration:

Ultimativt Flow!

Vi finder de fedeste flowsektioner i Vesterskoven og gentager de bedste et par gange. Kan kombineres med et par naturlige flowspor i Østerskoven.

10 Sorte i Nordskoven!

Devil’s Drop, Devil’s Littlesister og Trædroppet er nogle af de mest berygtede nedkørsler i landet. De krydres med en stak vildt fede nedkørsler i Træningsområdet, med old school, naturligt underlag samt et par nye og nogle helt hemmelige. (kræver nok 4 timer.)

Himmelbjerget sightseeing-tur.

Vi finder den flotteste vej til Himmelbjerget og krydrer det med nogle fantastiske spor. Velegnet til Ebike. (3-4 timer)

Himmelbjerget Action-tur.

Danmarks mest kuperede terræn og nogle af landets fedeste nedkørsler… men husk – for at køre nedad, skal man også køre op!!! Velegnet til Ebike. (3-4 timer)

Den Vilde.

Heldagstur på 70-80 km. Vi kombinerer 3 af Danmarks bedste spor og lægger et fjerde til (Trolden i Gjern). Der er lidt transport i mellem sporene, men der er også behov for at restituere… uanset om man er på analog eller ebike. Inklusiv frokost på Vejlsøhus.

steep.dk har aftaler med de lokale lodsejere og betaler Naturstyrelsen, den obligatoriske afgift for brug af skoven. (Penge som Naturstyrelsen investerer i materialer til sporbyg.)

Share This: