3. okt: Guidet flowtur på Turbo Levo E-mtb

Få den fedeste tur i det bedste terræn Danmark har at byde på. Vi tager udgangspunkt i de bedste flowspor og får en actionpakket tur med masser af flow nedad, ligeud og opad.

Vi kører på Specialized Turbo Levo 2020-modeller, som har alt hvad man kan drømme om til en god tur i skoven: Kraftig motor med masser power op til 25 km/t, 150mm fullsuspension, dynamisk geometri, 29×2,6 tommer dæk, 800mm styr og dropperpost. Med andre ord en trail-maskine.

På turen får man naturligvis masser af gode råd og tips, til at få det optimale flow på sporet.

Vi kører nogle af de kendte nedkørsler som Danmarks længste, Madame Blå og Arenberg, men også nogle lidt hemmelige og naturlige flowspor.

Hvor? Vejlsøhus, Silkeborg

Hvornår? 3. oktober kl 13.00 – 16.00

For hvem? Alle som har kørt lidt mountainbike

Med hvem? Din guide: Morten Agersnap

Pris: 450,- pr. person.

Tilmelding til morten.agersnap@gmail.com

Information.

 Når du er på mountainbikekursus på steep.dk, er du i helt trygge hænder. Vores instruktører har de godkendte danske instruktøruddannelser og er derfor i stand til, altid at vurderer kursistens niveau. Samtidig har de et fantastisk lokalkendskab og kan altid finde et spor eller en sektion, som passer til niveauet og situationen. Derfor er der altid en plan B, C, D… osv.

Instruktørerne kan også førstehjælp og medbringer altid en førstehjælpstaske. Skulle der være brug for assistance, har instruktøren 100% styr på adgang for ambulance osv.

Desuden har instruktøren altid værktøj og reservedele, til at kunne klare de fleste defekter.

Vi samarbejder med Naturstyrelsen og de andre lodsejere i området og er i løbende dialog om bæredygtighed, redepladser og færdsel i skoven. Derudover betaler vi naturligvis de lovpligtige afgifter til Naturstyrelsen, for lån af arealerne. Midlerne bruger Naturstyrelsen på materialer til eksisterende og nye mountainbikespor.

 

Share This: