_MGM0748

5. og 12. december juletur på emtb. (UDSOLGT)

Vi kører en fed tur, fra Silkeborg til Himmelbjerget. Undervejs kommer vi bla. forbi nogle fantasiske udsigter, Danmarks højeste træ og vi kører på nogle af landets bedste spor, både de kendte på Danamarks Tag, men også skjulte hemmeligheder, som man ikke viste fandtes i “flade Danmark”. Vi tilpasser sporvalg efter gruppen og deler op når det er nødvendigt. Vi kører også et par af landets vildeste opkørsler og oplever, at man kan sidde og snakke, selv når det går lige op i himlen. (Så kommer vi også lidt tættere på Gud, Jesus og englene, så vi virkelig kan komme i julestemning)
Med i prisen er lån af de fede Specialized Turbo Levo. Der er både 2020 og 2021 modeller. Vi råder over alle størrelser så alle kan være med. Der er selvfølgelig en introduktion til cyklerne, så alle kan håndtere dem, når vi rammer sporene. Turen varer ca. 3 timer og vi slutter af med hygge ved Woodys kaffe og is bar, hvor vi snupper jule-after-bike med kaffe eller varm chokolade og Woodys juleis.

Hvor: Vejlsøhus, Vejlsøvej 11, 8600 Silkeborg

Hvornår: Enten den 5. eller 12. december kl. 10.00 – 13.30 (inkl julehygge ved Woodys)

Hvem: Alle som har lyst til at få en god tur på E-mtb i Danmarks mest “bjergrige terræn”. (min. højde 155cm af hensyn til cykler) Maks. 9 deltagere af hensyn til Corona-regler.

Pris: 500 kr. pr. person og tur. Med i prisen er lån af e-mtb, kaffe eller chokolade og is hos Woodys, afgift til Naturstyrelsen og uddannet guide/instruktør.

Tilmelding: Skriv eller ring til Morten Agersnap på morten.agersnap@gmail.com eller 50901083.

Information.

Når du er på mountainbikekursus/tur med steep.dk, er du i helt trygge hænder. Vores instruktører og guider har de godkendte danske instruktøruddannelser og er derfor i stand til, altid at vurderer kursistens niveau. Samtidig har de et fantastisk lokalkendskab og kan altid finde et spor eller en sektion, som passer til niveauet og situationen. Derfor er der altid en plan B, C, D… osv.

Instruktørerne kan også førstehjælp og medbringer altid en førstehjælpstaske. Skulle der være brug for assistance, har instruktøren 100% styr på adgang for ambulance osv.

Desuden har instruktøren altid værktøj og reservedele, til at kunne klare de fleste defekter.

Vi samarbejder med Naturstyrelsen og de andre lodsejere i området og er i løbende dialog om bæredygtighed, redepladser og færdsel i skoven. Derudover betaler vi naturligvis de lovpligtige afgifter til Naturstyrelsen, for lån af arealerne. Midlerne bruger Naturstyrelsen på materialer til eksisterende og nye mountainbikespor.

Share This: