Påskepudder i Grossarl

Billeder af Brian Holm Nielsen. (Det sidste af mig)

Påskeferien startede med et par dage i Bad Gastein. Thomas Jensen lagde lækker lejlighed til i den smukke by. www.alpeferie.dk
Samme Jensen viste også fantastisk tålmodighed og uovertrufne evner som guide i hans baghave.
Første dag startede vi med at tage liften op til Stubnerkogel og herfra viste Thomas rundt i et spændende område, med masser af offpistemuligheder når der er sne til det… På dagen var det slush og 20 grader varmt.
Om eftermiddagen kørte vi op til Sportgastein som er en sand freerideperle. Vi parkerede bilen et stykke nede ad vejen og tog bussen op til liften. Efter halvanden time, endte vores 1300 højdemeters offpistetur, præcis hvor bilen stod… fantastisk:)

Dagen efter havde miraklet indtruffet – der var sne på træerne oppe på bjerget. Vores guide mente det ville være perfekt at kører ned til Dorfgastein og tilbringe dagen mellem træerne oven for Grossarl. Samtidig blev området mit jubilæum… nu har jeg haft skispidserne nedad i 100 forskellige områder. Det blev senere fejret med Red Bull og Pils.
Endnu engang havde Thomas fundet guld til os. Grossarl har noget af det bedste skovskiløb jeg har prøvet i Europa. Der var regulær snestorm på toppen da vi meget sent, kørte trætte og mørbankede ned mod bilen.

Næste dag skulle Thomas videre mod Tignes (DM i Freeride), så vi var på egen hånd. Solen bagte påskevarm fra en skyfri himmel og vi turde ikke tro at sneen havde holdt sig kold. Men det havde den…

Fantastisk snekvalitet i 1800 meters højde 30. marts

Lavinehegn er alle drenges legetøj

Gaaaaaaaz

Mere supersne

Fede dage efter nogle hårde uger i Danmarks Skiforbunds tjeneste. Først havde vi en uge med Best Travel og 13 efterskoler i Norge. Derefter en utrolig god, men ikke afslappende DM-uge i Kvitfjell og endelig bestyrelsesseminar på “vores” supergode hotel, Lukashansl i Bruck, ved Zell am See.
Vi er taget videre til mit yndlingssted, Andermatt i Schweiz.

Afslutningsvis et billede fra seminaret:

Som altid (ufrivilligt) i centrum.

Share This: