Japantur 2014 #4

Så er jeg hjemme igen, efter en fantastisk tur. De sidste dage var mest hygge, men også nogle gode dage på ski i Akakura. Det var kun små snefald, med 20-30 cm. som vi havde glæde af, den sidste periode. Men især på bagsiden, ned mod Tsubame Onsen, fandt vi noget rigtigt dybt stads, vi kunne fedte os ind i.
Der blev også plads til en fridag, hvor vi tog på udflugt. Først var vi ude og se sneaber og derefter i Nagano, hvor vi så Zenhoji templet og bagefter spiste sushimi. Super dag.
En af de ting jeg synes er fedt ved Japan er befolkningen. De er så venlige at man til tider tror de ”faker”… Men det ligger virkeligt dybt i dem. Det gav flere nye bekendtskaber og jeg glæder mig til at møde alle igen.
Jeg har faktisk også mødt flere skandinaver (især danskere og svenskere). Der var overraskende mange danskere og de var alle sammen, mere eller mindre kommet pga. mit tidligere researcharbejde og artikelskrivning!? Det er fedt at det virker.
På vej hjem tilbragte jeg nogle timer i Tokyo. Det er vildt så stor den er. Det virker uoverskueligt at finde rundt. Men hvis man farer vild er der heldigvis 37 millioner indbyggere man kan spørge om vej.
Lige til sidst: Jeg kan fornemme at der er tilslutning til en tur næste år. Min tanke er at man tager derud og bor hvor man har lyst til, men at man kan aftale at følges på ski med nogle på samme niveau som en selv. Jeg stiller mig meget gerne til rådighed med råd og guidning til de gode steder.

En anden ting… jeg tager meget afstand fra product placement!

Ingen reklamer tak. (Jesper J)

God sne i Seki. (Jesper J)
To turn or not to turn. (Thomas Jensen)

Sneabe

Noget af Zenhoji templet.

Tokyo

Tokyo Station


Share This: