Tilbage i Hemsedal

I sidste uge, var jeg endnu en gang, inviteret med BGI Akademiet til Hemsedal, for at hjælpe med afviklingen af deres afslutningstur, for deres skilinje.
Min rolle er, udover at forhåbentlig inspirere eleverne, også at hjælpe med afvikling af en portkonkurrence og en parkkonkurrence og hjælpe med at vurdere elevernes skimæssige niveau.
Der var 37 unge, fantastisk dygtige elever og det var en fornøjelse at løbe på ski med dem.
Om fredagen havde vi, lejet tre offpisteguider, fra skiskolen i Hemsedal. De havde hver i sær en gruppe af “vores” elever med om formiddagen og en om eftermiddagen. Vi voksne havde fornøjelsen af at være med et af holdene. Det var super, at se næste generation af freeridere give den gas mellem Hemsedals birketræer. Der var om natten kommet fem cm sne. De pyntede, men kunne ikke ændre på lidt hård sne nedenunder. Det var teknisk svært, men alle på “mit” hold gav den maks gas:)
I går afsluttede vi så en fed tur, med en weltklasse-dag. I høj sol og fem graders frost, gik vi på toptur, i området bag Tindenliften.
Heroppe fandt vi et godt lag løssne ovenpå et fast underlag. Lige præcis nok til at give en god pudderfornemmelse. Vi nåede tre toppe og et par små hikes. Se dokumentationen herunder:

IMG_3448
Anders tager luft

 

IMG_3514
Mogens tester sneen

 

IMG_3529
Aprilpudder

 

Mere kold sne i april
Mere kold sne i april

Share This: