Road trip i Østrig.

6 områder på 6 dage, med puddersne de 5, er ikke noget jeg vil klage over. Det gode selskab med, først Alexander Vissing og nu Jesper Jensen, har ikke gjort det værre.
Med besøg i Zugspitze (på vejen til Østrig), Zell am See, Gastein, Fieberbrunn, Saalbach og Zauchensee har rammerne for godt skiløb også været i orden. Vi har base på Hotel Pinzgauerhof i Shüttdorf, som er en del af Zell am See. Udstyret med et Salzburg Super Ski liftkort, har vi adgang til mere end 750 lifte og 2800 km piste (selv om vi prøver at undgå dem). Det meste ligger indenfor en times kørsel og vi planlægger dag for dag, hvor vil løbe, efter vejrudsigten. Der er kommet en del sne mens vi har været her, så derfor har vi gået efter steder med godt skovskiløb. I morgen har vi planlagt at tage op på Kitzsteinhorn, hvis solen som lovet, for en gang skyld skulle titte frem.
I dag var vi i Zauchensee. Jeg var der også med Asbjørn i januar (læs indlægget her) og dengang var der også nysne. Idag var der mindst en halv meter. Det var svært at være rigtigt negativ, da vi kørte tilbage kl. 16.30. Dagen havde budt på rigtigt dybt skiløb og er snemæssigt den bedste på denne tur. Spændende om morgendagen kan følge op?

REMAKE_IMG_2183
Vissing i Fieberbrunn

 

IMG_2306
Zauchensee
IMG_2312
Zauchensee
IMG_2317
Jesper i Zauchensee

Share This: