Pudder i lange baner.

Asbjørn og jeg har hængt ud i Schladming, siden i lørdags. i går og i dag har sneguderne været gode ved os. Mindst en halv meter sne er det blevet til oppe i terrænet og det sner stadig.
I går var vi kørt op til Zauchensee, som allerede er et af mine yndlingssteder. Den lille perle ligger i et pudderhul og vi havde passende årets første rigtige pudderdag deroppe. Umiddelbart virker det som om man kan køre alle sider i dalen og der var ikke rift om pladsen.
Vi havde en fantastisk dag og Asbjørn var ikke til at drive tilbage til bilen. Fedt at junior brænder ligeså meget for det som mig.
Det var svært at holde tungen lige i munden for det brede smil, da jeg sidst på dagen gennede Citroenen ned ad den glatte bjergvej fra Zauchensee… Ikke sidste gang man har kørt den vej.

IMG_1354
God pudder i Zauchensee
IMG_1388
Fedt terræn
IMG_1399
Asbjørn giver fuld gaaaz.

Idag var vi så på plads ovenfor byen. Det var klart fra morgenstunden, men lige efter 10 begyndte det at sne og det har det gjort siden. Vi havde kigget nogle fede spots ud, som skulle prøves af. Efter at have skudt nogle få billeder, blev jeg nervøs for kameraet, den megen sne truede med at drukne det. Derfor røg det i tasken og det betød effektivt skiløb.
Vi havde også held til at rende ind i Højmarks Chefguide, Jakob, der kunne vise os yderligere fede spots. Hele dagen kørte vi urørt sne mellem træerne på de nordvendte bjergsider højt over Schladming. Igen var Asbjørn ikke til at stoppe, Til sidst måtte vi alligevel give os. Dels kunne benene ikke mere og dels begyndte mørket at falde på.
I morgen lover de sol og frost… Vi står i liften kl. 8.15 når den åbner og dagen bliver kun afbrudt af picnic fra  kl. 12 til 12.15… cirka.
Hvis du vil se mere om vores tur, kan du tjekke Højmarks blog her: www.hojmark.dk

 IMG_1446
Powder
IMG_1427
Dyyybt

 

Share This: