Japan 2015 – Forberedelse.

Så bliver bloggen genoplivet igen. Endnu en gang er anledningen en tur til Japan. Denne gang med min yndlings-freeride-makker (beklager alle i andre gode mennesker), Asbjørn Agersnap. Asbjørn er 15 år og det er hans første tur til Japan. Han glæder sig helt vildt, men sikkert ikke så meget som mig! Jeg ved jo hvad der er i vente
Forventningerne ser da også ud til at blive indfriet. Japan og især Myoko-området har fået en fantastisk sæsonstart og der snakkes om rekordsnefald. Med næsten 11 meter i Akakura (nede i byen!) siden 6. december kan der være noget om snakken. Vejrudsigten ser også lovende ud. Vi har base i Akakura de første 10 dage og ved ikke helt, hvad vi slutter af med endnu.
 Asbjørn skriver også blog fra turen og det kan sikkert være sjovt at se hvordan han oplever ”solens rige”. Den hedder naturligvis lillesnapsen og kan findes her: lillesnapsen.blogspot.com

 Den sidste uge har vi brugt lidt tid på at samle udstyr sammen. Selvom jeg er meget mod product placement, vil jeg lave en gennemgang af det fede gear:

 På skifronten er jeg gået all in. Jeg har fået monteret en Völkl Three 186 med en Marker Duke EPF 16. Skien har en taljering på 150-135-140 og er en rigtig Japow-ski. Duke-bindingerne har en skala til 16, så de bliver siddende selv under pres. Derudover har de gåfunktion, så vi kan komme op til pudderet på toppen. De bredeste G3 skind var næsten brede nok.
Jeg har også fået nye goggles, eller goggler som man siger. Oakley Crowbar med den nye Prizm Rose-linse. Den kan alt, bortset fra at punktsvejse under vand. Glæder mig meget til at prøve den. Derudover har jeg Peak Performance Heli Gravity på kroppen, Dalbello Kr2 PRO ID på fusserne, Sweet Trooper på hovedet og Hestraluffer på hænderne som det perfekte setup.
Jeg har en Völkl One 186 med som reserveski. Det er i øvrigt også sådan en Asbjørn kører på, i 166. Med 115 mm. under fødderne, må det være rigeligt til hans beskedne vægt.

Share This: