18. februar. Højdemeter på Danmarks Tag (EMTB) (Udsolgt)

Danmarks Tag er sporet med flest højdemeter pr. km. i Danmark. Samtidig har det nogle af de sværeste og fedeste nedkørsler, som ofte henleder opmærksomheden, på mere bjergrige lande. Derfor er E-mtb’en et helt fantastisk værktøj herude. Motoren får os op af de voldsomme opkørsler og de 150 mm vandring kommer til sin ret på de lange nedkørsler. Indlagt en lille overraskelse, som er ret spektakulær:)

Vi mødes mandag kl 10.00 på P6, Knøsgården, Knøsvej 5, 8680 Ry. Vi slutter ved 13-tiden.

OBS!!! Maks 5 deltagere så vi overholder retningslinjerne for idrætsaktivitet udendørs jf. Covid 19-restriktionerne.

Vi holder 2 meters afstand og lånecykler afsprittes på kontaktflader mellem udlån.

Guide: Morten Agersnap

Pris 300,- på egen emtb.

Leje af Turbo Levo eller Turbo Levo SL 200,- (der sidder alm. flade pedaler på cyklerne, men du er velkommen til at medbringe dine egne. Kom gerne et kvarter før, så vi kan nå at sætte cyklen op.

Tilmelding og yderligere oplysning på morten.agersnap@gmail.com

Turen er en af de mange emtb-ture i vinterferien. Hvis man deltager i flere gives der rabat. Mere info på morten.agersnap@gmail.com.

Generel info

Når du er på mountainbiketur med steep.dk, er du i helt trygge hænder. Vores instruktører/guider har de godkendte danske uddannelser og er derfor i stand til, altid at vurderer kursistens niveau. Samtidig har de et fantastisk lokalkendskab og kan altid finde et spor eller en sektion, som passer til niveauet og situationen. Derfor er der altid en plan B, C, D… osv.

Deltagelse er på eget ansvar og påført skade på lånecykler er ligeledes deltagerens ansvar. (dækkes oftest af egen forsikring eller på cyklens garanti.)

Instruktørerne kan førstehjælp og medbringer altid en førstehjælpstaske. Skulle der være brug for assistance, har instruktøren 100% styr på adgang for ambulance osv.

Desuden har instruktøren altid værktøj og reservedele, til at kunne klare de fleste defekter.

Vi samarbejder med Naturstyrelsen og de andre lodsejere i området og er i løbende dialog om bæredygtighed, redepladser og færdsel i skoven. Derudover betaler vi naturligvis de lovpligtige afgifter til Naturstyrelsen, for lån af arealerne. Midlerne bruger Naturstyrelsen på materialer til eksisterende og nye mountainbikespor.

Share This: