Sæsonen er skudt igang.

Sammen med Rolf Duedahl, er jeg på vej til Hemsedal, for at deltage i Telemarkfestivalen. Vi ankom med færgen kl. 7.30 til Oslo og skulle finde på noget at fordrive tiden med.
En sms: ”er du hjemme?” blev skudt af til Christoffer Hove. Christoffer en god ven, som har egen lift, snowpark, to pistemaskiner og en helt masse andre seje maskiner.
”Jep. Men vi har kun nogle rails og den lille lift i gang”. Kl. 9.30 efter kaffe og chokoladeboller på Statoil, rullede vi ind på parkeringspladsen nedenfor Ringkollen Parken.
Christoffer bød på kaffe og hygge i den lille varmestue og fortalte om vinterens mange planer og events på bakken. Jeg kender ikke andre, som har så positivt et sind og så mange fede visioner og som bare lever det hele ud.
Efter kaffen fandt vi skiene frem og kørte lidt i den lille park, sammen med Hoves to ansatte, Morten og Martin, på henholdsvis twin tip og board.
Det var super, at få gang i benene i gode rammer, så vi er klar til Hemsedal resten af ugen. Dagens absolutte højdepunkt var, da Christoffer fandt et par ski i lifthuset og joinede. Med titel som Danmarks mr. Snowboard, var det lidt sensationelt, at se ham tonse rundt på ski. Støvlerne var godt nok alt for store, men til gengæld var skiene alt for korte, så det passede alt i alt godt nok.

 

Vejret ydede ikke Ringkollen retfærdighed, men det er utroligt hvad en lille lift, en klat sne og godt selskab kan gøre. Det var den helt rigtige måde at starte en ny sæson på.
IMG_2810 IMG_2843 IMG_2873 IMG_2895 IMG_2917 IMG_2936 IMG_2939 IMG_2947 IMG_2954 IMG_2956

Share This: