Ny sæson, nyt grej og ny hjemmeside.

På mandag sker det. Sammen med Rolf Duedahl tager jeg til Hemsedal, for at hænge ud med den samlede danske telemarkelite og bredde. Det kunne være fedt, at stable et nyt telemark DM på benene og måske puste lidt liv i deres instruktørkursus!? Selv om jeg nok vælger at holde hælen fast plantet i markerbindingen, bliver det sikkert fedt og inspirerende.
Allerede for 14 dage siden, tog jeg dog hul på sæsonen, mentalt. Der fik jeg en stor kasse fra verdens bedste tøjpusher, Kurt Andreassen, fra Peak Performance. Igen i år synes jeg Heli Gravity-sættet er federe end ever. mellemlag, baselayer, t-shirts og huer, var der også med i kassen. Lille-juleaften har fået ny betydning – på den fede måde. Det blev også til et besøg hos Skizma, så inden længe kommer der også nye Dalbellos på fødderne og nogle lækre Völkl-plader at shredde på – som man siger.
Forventningens glæde fik også sat gang i mit hjemmesideprojekt. Jeg har længe leget med tanken om at forevige mine mange artikler på en side, så de ikke kun bliver mølædt eller brugt til optænding rundt om i landet. Der er efterhånden meget indhold at lægge op, så det bliver en fed side. Følg med og se eller gense, de mange historier og fede billeder, her:

steep.dk

Som lidt inspiration, kommer der lige lidt af de seje billeder fra nogle af artiklerne her:

Fonna. Foto: Troels Iversen

Presena. Foto: Nikolaj Jungersen

Martin Schøber i Kagura. Foto: Klaus Elmer

Planerne for den nye sæson, er også ved at tage form. Det kan (igen) blive en rigtig fed en af slagsen, hvor der forhåbentlig kommer masser af pudder under skispidserne.

Der bliver i hvert fald masser af spændende ting at blogge om, så følg med her på bloggen.
Med håb om masser pudder til jer alle…

Share This: