Sæsonstart i Warth

Snapsen i pudder (BH. Nielsen)
Snemeldingerne så lovende ud… 1,5 meter nysne i Vorarlberg. Et par opkald til Brian, der straks var klar, og Asbjørns klasselærer og vi var klar til 4 dage i Warth.
Stedet har længe været et sted jeg gerne ville besøge. Dels fordi der ofte er meget sne og dels fordi det kun ligger 1200 km fra Silkeborg.
Vi valgte at tage en overnatning i Kempten, 40 km fra den østrigske grænse. Tidligt næste morgen var vi klar til at køre til Warth, men pga. snemeldingerne valgte jeg at tjekke deres hjemmeside inden vi kørte. Fin ide… både vejen til Warth og liftene deroppe var lukkede.
Derfor besluttede vi at prøve det lille familiested, Berwang, tæt ved grænsen og havde en fantastisk dag med masser af puddersne og pillowlines.
Om eftermiddagen åbnede vejen til Warth og vi kørte de 40km gennem Lechtal på ca. 1,5 timer. Kort efter vores ankomst lukkede vejen igen og vi var sneet inde.
Næste dag var det kun en børnebakke der var åben, men sneen var god.
Mandag åbnede endnu en lift og vi kørte bundløst pudder på skråningerne over Warth.
Om eftermiddagen nåede snelaget i byen (1500meter over havet) op på mere end 3meter!!!
Sidste dag åbnede flere af liftene og vi havde en fantastisk dag mellem træerne ned mod byen. God sne, god hældning og velfungerende udstyr… As good as it get’s.
Asbjørn Agersnap aka Minisnaps er flyvende (M. Agersnap)

Share This: